Izaberite stranicu

Пријавите се на Пету регионалну ЕПАЛЕ конференцију под називом „Унапређење дигиталних  компетенција одраслих за приступ образовним приликама”

Фондација Темпус – ЕПАЛЕ државни тим за подршку у Србији, у сарадњи са ЕПАЛЕ државним тимовима из Босне и Херцеговине, Црне Горе, Хрватске и Словеније, организује Пету регионалну ЕПАЛЕ конференцију под називом „Унапређење дигиталних  компетенција одраслих за приступ образовним приликама“, која ће се одржати 22. и 23. новембра 2021. године, у онлајн формату.

Циљ конференције је покретање дискусија на тему развоја дигиталних компетенција у образовању одраслих у региону, као и размјена добрих пракси и успостављање сарадње у овој области.

Конференција је намијењена учесницима који су активни у области образовања одраслих, запосленима у школама за основно образовање одраслих, центрима за образовање одраслих, институцијама које пружају услуге професионалног усавршавања наставницима, затим институцијама које спроводе истраживања у области образовања одраслих, као и у другим организацијама које раде у овом сектору.

Први дан конференције предвиђен је за пленарна излагања говорника, из Босне и Херцеговине, Црне Горе, Хрватске, Словеније и Србије, док ће другог дана, учесници имати прилике да у интерактивним радионицама науче како да унаприједе своје дигиталне компетенције, као и дигиталне компетенције својих полазника.

Уживо пренос првог дана конференције можете пратити на овој страници. Почињемо у понедељак 22.11.2021. у 10 часова!

Пријављивање за учешће на конференцији отворено је до 17. новембра 2021. у 23:59 и то путем регистрационог формулара.

Учешће на конференцији је бесплатно, а обезбјеђен је и превод.

У случају великог броја пријава, приликом избора водиће се рачуна о регионалној заступљености, док ће предност бити дата учесницима који су регистровани на ЕПАЛЕ платформи и који нису раније учествовали у догађајима ЕПАЛЕ државног тима за подршку.

Све додатне информације могу се добити путем телефона и е-поште:

За питања и додатне информације обратите се вашем државном тиму за подршку.