Prijavite se na Petu regionalnu EPALE konferenciju pod nazivom ”Unaprjeđenje digitalnih kompetencija odraslih za pristup obrazovnim prilikama”.

Fondacija Temus – EPALE državni tim za podršku u Srbiji, u suradnji s EPALE državnim timovima iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske i Slovenije, organizira Petu regionalnu EPALE konferenciju pod nazivom ”Unaprjeđenje digitalnih kompetencija odraslih za pristup obrazovnim prilikama”, koja će se održati 22. i 23. studenog 2021. godine, u online formatu.

Cilj konferencije je pokretanje rasprava na temu razvoja digitalnih kompetencija u obrazovanju odraslih u regiji, kao i razmjena dobrih praksi i uspostavljanje suradnje u ovome području.

Konferencija je namijenjena sudionicima koji su aktivni u području obrazovanja odraslih, zaposlenima u školama za osnovno obrazovanje odraslih, centrima za obrazovanje odraslih, institucijama koje pružaju usluge  profesionalnog usavršavanja nastavnicima, zatim institucijama koje provode istraživanja u području obrazovanja odraslih, kao i u drugim organizacijama koji rade u ovom sektoru.

Prvi dan konferencije predviđen je za plenarna izlaganja govornika, iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije i Srbije, dok će drugog dana sudionici imati priliku da u interaktivnim radionicama nauče kako unaprijediti svoje digitalne kompetencije, kao i digitalne kompetencije svojih polaznika.

Prijenos uživo prvog dana konferencije možete pratiti na ovoj stranici. Početak je predviđen  u  ponedjeljak 22. 11.2021. u 10 sati!

Prijave za sudjelovanje na konferenciji otvorene su do 17. studenog 2021. u 23:59 i to putem prijavnog obrasca.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a osiguran je i prijevod.

U slučaju velikog broja prijava, prilikom izbora uzet će se u obzir regionalna zastupljenost, dok će prednost biti data sudionicima koji su registrirani na EPALE platformi i koji nisu ranije sudjelovali u događajima EPALE državnog tima za podršku.

Za pitanja i dodatne informacije obratite se vašoj državnoj službi za podršku.