Opći uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja:

Korištenjem bilo kojeg dijela internetskih stranica unutar domene aposo.gov.ba, kao i svih pod-domena, istodobno prihvaćate sve uvjete korištenja navedene u ovim Općim uvjetima, kao i sva specifična pravila koja jesu ili mogu biti donesena za pojedine sastavne dijelove internetskih stranica unutar domene aposo.gov.ba. Pretpostavlja se da ste korištenjem ovih stranica, ili bilo kojeg njihovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim sadržajem pravila korištenja te da ste ih u potpunosti razumjeli i prihvatili.

Prava i obveze korisnika:

Agencija za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje, posjetiteljima internetskih stranica aposo.gov.ba u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržajem tih stranica. Svi korisnici i posjetitelji imaju pravo besplatno služiti se sadržajem stranica, pod uvjetom da ne krše odredbe ovih Općih uvjeta te svih drugih javno dostupnih dokumenata kojima se regulira korištenje stranica aposo.gov.ba. Internetske stranice aposo.gov.ba sastoje se od vlastitih sadržaja, preuzetih sadržaja, sadržaja sastavljenih od strane posjetitelja i korisnika te veza na druge stranice izvan domene aposo.gov.ba.

Rizici:

Korištenjem sadržaja internetskih stranica aposo.gov.ba korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz njihova korištenja te prihvaća koristiti njihov sadržaj isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Odricanje od odgovornosti:

Agencija za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način bila povezana s korištenjem internetskih stranica unutar domene aposo.gov.ba, za bilo koje radnje korisnika povezanih s uporabom ili zlouporabom sadržaja tih internetskih stranica, kao i za svaku štetu koja može nastati korisniku, ili bilo kojoj trećoj strani, a u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja internetskih stranica aposo.gov.ba.

Točnost informacija:

Informacije objavljene na internetskim stranicama unutar domene aposo.gov.ba ne moraju nužno biti potpune, iscrpne, precizne ili ažurirane te ne predstavljaju obvezujuće stručno ili pravno mišljenje. Aposo.gov.ba ne odgovara za bilo kakvu štetu koja može nastati kao posljedica korištenja bilo koje informacije objavljene na stranici aposo.gov.ba.

Poveznice:

Internetske stranice aposo.gov.ba sadržavaju poveznice na druge internetske stranice. Ove poveznice objavljujene su u dobroj namjeri. Aposo.gov.ba ne može biti odgovoran ni za kakve sadržaje koji se nalaze izvan domene aposo.gov.ba, a sa kojima na ovakav način može biti povezan.

Autorska prava:

Doumenti, podaci i informacije objavljeni na internetskim stranicama aposo.gov.ba mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika, uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba. Aposo.gov.ba polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela internetskih stranica aposo.gov.ba smatra se kršenjem autorskih prava, i može rezultirati sudskim i drugim postupcima protiv prekršitelja. Ukoliko smatrate da je Agencija za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje na bilo koji način povrijedila vaša autorska prava ili druga prava, molimo da to prijavite na e-mail adresu info@aposo.gov.ba. Vaš zahtjev će u najkraćem roku biti razmotren, i ukoliko ga nađemo opravdanim sporni sadržaji će biti bez odlaganja uklonjeni.

Odnos s drugim sadržajima:

Stranice aposo.gov.ba sadrže i dokumente, podatke, informacije, kao i veze prema drugim internetskih stranicama napravljenim od strane trećih osoba, koje će se, kad god je to moguce, kao takve označavati. Agencija za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje nema nadzor na navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim internetskim stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući one vezane za točnost, potpunost i dostupnost sadržaja na internetskim stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

Privatnost:

Agencija za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje u najvećoj mogućoj mjeri štiti privatnost svojih korisnika. Aposo.gov.ba se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja internetskih stranica te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika. Aposo.gov.ba može, u skladu sa zakonom, prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom njihova korištenja portala, ili podatke unesene u postupku registracije. Aposo.gov.ba obvezuje se da prikupljene privatne podatke poput e-mail adresa, imena i prezimena neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika na bilo koji način distribuirati. Aposo.gov.ba se obvezuje da će čuvati privatnost korisnika internetskih stranica u svim slučajevima, izuzev u slučaju kršenja ovih pravila, ili nezakonitih aktivnosti korisnika. Na pismeni zahtjev nadležnih tijela ili, direktno zainteresiranih osoba, a u svrhu istrage, pokretanja ili vođenja sudskih ili drugih postupka, Aposo.gov.ba može tim tijelima ili osobama dostaviti podatke koje prikupi o pojedinim osobama.

Izmjene i stupanje na snagu:

Aposo.gov.ba zadržava pravo izmjene ovih Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran ni za kakve posljedice koje mogu proizaći kao posljedica takvih promjena. Promjene stupaju na snagu trenutkom njihovog objavljivanja na stranicama aposo.gov.ba.