Čestitamo školama koje su dobile oznaku eTwinning škola 2024 – 2025.

eTwinning škole ključne su za uspjeh eTwinninga. Ove inkluzivne i inovativne organizacije za učenje, predane su zajedničkom vodstvu, suradnji, timskome radu i model su drugim školama.

S oznakom eTwinning škola, eTwinning nagrađuje angažman i predanost škola u kojima timovi nastavnika i školskih lidera rade zajedno kako bi slijedili temeljne vrijednosti misije eTwinning škole.

Nakon zaprimljenih prijava, Nacionalne organizacije za potporu pažljivo su evaluirale pristigle podatke i dodijelile oznaku eTwinning škola za za gotovo 1000 odgojno-obrazovnih ustanova.

Željeli bismo čestitati novim eTwinning školama 2024 – 2025 na njihovom velikom uspjehu.

U nadolazećim tjednima primit će paket koji se dodjeljuje eTwinning školi, uključujući ekskluzivnu plaketu, eTwinning zastavu, dodatne eTwinning materijale i pismo čestitke Monike Kepe-Holmberg, voditeljice Odjela za mlade, obrazovanje i Erasmus+ škole i višejezičnost.

Naredni krug prijava otvorit će se početkom 2025. godine. Ako se još niste prijavili za oznaku, preporučujemo vam da kontaktirate eTwinning školu u svom području i zamolite ih da svoje znanje podijele s vama.

Popis možete pronaći ovdje:

Upoznajte dobitnike oznaka eTwinning School 2024.-2025. | Europska platforma za školsko obrazovanje (europa.eu)