Tjedni eTwinning održat će se od 25. rujna do 20. listopada i bit će usmjereni ka Inovaciji i obrazovanju, uz poseban fokus na dobrobit učenika i nastavnika u školama, što predstavlja novu Godišnju temu za 2024. godinu.  

Kampanja će se održati na Godišnjoj skupini Inovacije i obrazovanje-AI, kreativnost i dobrobit uz eTwinning, gdje će sudionici u eTwinningu kroz igru pristupiti interaktivnom području s inspirativnim resursima, aktivnostima i webinarima koji se odnose na podteme koje se obrađuju u kampanji, kao što je osviještenost, osobni razvoj i socioemocionalno učenje.

Sudionici će imati priliku razmijeniti ideje i mišljenja o inovacijama i dobrobiti u svojim školama i osvrnut će se na glavnu sinergiju između dvije teme.

Napominjemo da će posebni odjeljak „Tjedan eTwinning” na Godišnjoj skupini biti aktivan od službenog početka kampanje 25. rujna.

Iako će aktivnost na društvenim medijima tijekom prva dva tjedna kampanje biti usmjerena na Inovacije i obrazovanje, godišnju temu za 2023. godinu, sljedeća dva tjedna bit će usmjerena ka Dobrobiti u školama, kako bi se izgradila poveznica s novom Godišnjom temom za 2024.

Dodatne informacije su dostupne u najavnom članku.