Izaberite stranicu

Радите у предшколској установи и желите да истражујете свијет са својим предшколцима? Да ли желите да прихватите нови изазов и сарађујете са европским предшколским установама кроз eTwinning пројекте? Онда је овај међународни eTwinning семинар у Братислави управо за Вас,  јер је намијењен васпитачима који су запослени у предшколским установама у БиХ који су регистровани чланови eTwinning портала. Тема семинара је сарадња предшколских установа путем eTwinning пројеката „Стицање вјештина за виртуелну сарадњу у предшколској установи“. Радни језик семинара је енглески, а предвиђена су два мјеста за учеснике из БиХ.

Током овог тродневног eTwinning догађаја имаћете прилику да упознате образовне стручњаке из различитих земаља чланица ЕУ и шире, а све са циљем покретања eTwinning пројеката, размјене добрих пракси и успостављања сарадње. Такође, ћете имати  прилику да присуствујете узбудљивим радионицама на тему eTwinning-a.

Пријавите се одмах тако што ћете послати мотивационо писмо у коме ћете исказати своју личну и професионалну мотивацију за усавршавање и учешће  на овом интерактивном семинару у Братислави!

Практичне информације

Датум одржавања: 10 12. новембар 2022. године

Локација: Братислава, Словачка

Привремени програм догађаја можете погледати овдје. Званичан програм биће накнадно објављен.

Тема eTwinning семинара: Стицање вјештина за виртуелну сарадњу у предшколској установи

Радни језик: енглески

Циљна група: Васпитачи у предшколским установама који раде са дјецом од 0 до 6 година, регистровани на eTwinning порталу; eTwinning почетници који желе да покрену пројекат.

Циљ: Повежите се са васпитачима из цијеле Европе ради покретања заједничких пројеката, размјене добрих пракси, корисних алата и материјала.

На располагању су 2 мјеста.

Рок за пријаву слањем мотивационог писма: 10. 9. 2022. године

Имејл за слање мотивационог писма је eTwinningbih@aposo.gov.ba

Додатне информације можете добити позивом на број телефона 033 942 855.

Државна организација за подршку eTwinning-у у БиХ