Izaberite stranicu

У Бијељини је, у периоду од 22. до 25. августа 2019. године, одржана 11. регионална конференција наставника и наставница “Градимо заједницу – Моћ људске повезаности” у организацији Центра за образовне иницијативе Step by Step.

 

Више од 300 чланова и чланица Заједнице иновативних наставника и наставница доказало је још једном да је то мјесто на којем се спајају људи, рађају идеје, да би стварали добро васпитање и образовање и чували радост дјетињства за СВАКО ДИЈЕТЕ!

 

Једна од паралелних сесија је била и представљање eTwinning пројекта „Famous female mathematicians 2“. Ову радионицу су водиле наше успјешне еТвинерке – eTwinning  амбасадорка Фатима Кличић и еТвинерка Нада Соколовић, која је уједно и ауторка пројекта.

Овим учешћем смо потврдили да наши еТвинери шире позитивне и добре примјере из праксе. Агенција за предшколско, основно и средње образовање, као Државна служба за подршку еTwinning-у, и у овој 2019/2020. школској години пружаће несебичну подршку у остваривању ваших приједлога и идеја.