Izaberite stranicu

E Twinning Босна и Херцеговина је 28. фебруара 2023. године одржао два тренинга, један за наставнике и стручне сараднике ЈУ ОШ „Свети Сава“ Зворник са 14 полазника, а други за васпитаче и стручне сараднике јавних предшколских установа из Зворника ЈПУВО „Наша Радост“ и Бијељине ЈПУВО „Чика Јова Змај“ са 26 полазника. Обуку је водила eTwinning амбасадорка Снежана Стевић.

Циљеви радионице су били:

  • промоција eTwinning-а као алата за унапређење рада и професионалног развоја и могућност интеграције у предшколски курикулум и развојни програм установе;
  • подстаћи регистрацију на eTwinning портал и пружити смјернице и подршку о томе како да се користи ESEP платформа;
  • мотивисати учеснике на активности и сарадњу кроз eTwinning пројекте.

Захваљујемо се на подршци домаћинима едукације, директору ЈУ ОШ „Свети  Сава“ Зворник Горану Ивановићу, који нам је уступио просторије школе и информатичку опрему за оба тренинга, као и директору вртића ЈПУВО „Наша Радост“ Зворник, Вукомиру Станковићу на срдачном пријему, а који су учесницима и водитељима едукације пожељели добродошлицу и успјешан рад.

Реализована је успјешна промоција ESEP портала и eTwinning мреже и двије у низу оријентацијске радионице за заинтересоване учеснике из основне школе и предшколских установа.

Радујемо се сурадњи као и новим креативним и иновативним пројектним активностима!

eTwinning Тим!