Izaberite stranicu

ЕПАЛЕ покреће ново издање иницијативе Приче ЕПАЛЕ заједнице! Ова иницијатива омогућава регистрованим члановима ЕПАЛЕ заједнице прилику да дијеле своје приче, виђења и искуства која одражавају креативност и стручност едукатора одраслих, како би помогли својим колегама и читавој образовној заједници. Уколико желите да постанете регистровани ЕПАЛЕ корисник можете креирати ваш налог путем овог линка.

ЈАВНИ ПОЗИВ

Ове године, циљ нам је да вас приче о активностима у области образовања одраслих инспиришу у контексту ЕПАЛЕ тематских фокуса за 2021. годину:

  1. Žивотнe вјештинe за оснаживање одраслих да уче и учествују у друштву
  2. Дигитална транзиција и могућности мјешовитог учења
  3. Инклузивне друштвене промјене у циљу остваривања одрживости и правичности

Позивамо вас да дате свој допринос, подијелите своје мишљење, искуства, пројекте и идеје! Конкурс је отворен до 29. октобра 2021. године.

Какве приче које нам могу обогатити искуство бисмо жељели да видимо?

  • Приче о пројектима на којима тренутно радите,
  • Најзанимљивији аспекти вашег искуства као едукатора одраслих,
  • Приче о томе како се ваш посао мијењао током година,
  • Будући изазови у области образовања одраслих и ваше области интересовања.

Приче морају бити вјеродостојне, добро аргументоване, могу да садрже линкове ка пројектима, а морају поштовати прописан број карактера. Вољели бисмо да сазнамо занимљивости из вашег искуства, ваше примјере добре праксе и… зашто да не… ваше неуспјехе и лекције које сте из њих научили.

Потребно је само да попуните онлајн формулар, додате једну или више слика и подјелите своју причу!

Једна чекамо да чујемо о вашим пројектима и иновативним рјешењима!

Првих 100 ЕПАЛЕ корисника који пошаљу причу која испуњава услове добиће ЕПАЛЕ поклон!

Сваког мјесеца, од маја до новембра, биће одржана томбола за кориснике који коментаришу приче: 5 корисника мјесечно од оних који коментаришу објављене приче биће насумично одабрано и добиће поклон. Коментари се морају тицати приче и теме, па дијелите своја мишљења у коментарима! Поред тога, сви учесници који пошаљу причу која испуњава услове, добиће позив за посебну обуку о „Дјелотворним стратегијама за дијељење и промовисање ваших активности и пројеката у области образовања одраслих”, која ће бити одржана на енглеском језику између новембра и децембра 2021. године.

На крају, све објављене приче биће дио Збирке прича из заједнице за 2021. годину. Погледајте Збирку прича из претходне године!