Izaberite stranicu

У четвртак, 10. отобра 2019. године, Агенција за предшколско основно и средње образовање одржала је велику конференцију поводом пет година eTwinning програма у БиХ.

У протеклих пет година васпитно – образовна заједница Босне и Херцеговине веома заинтересовано и активно учествује у једној од најуспјешнијих европских иницијатива у подручју васпитања и образовања – eTwinningu.

У eTwinning заједницу укључено је преко 470 васпитно- образовних установа предшколског, основног и средњег образовања те више од 1.400 васпитно -образовних радника Босне и Херцеговине.

Уз прославу 5. годишњице портала, конференција, одржана у згради Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине, била је прилика и за награђивање најбољих eTwinnera и eTwinning школа као и представљање досадашњих резултата eTwinning програма.

eTwinning програм промовише сарадњу школа у Европи кориштењем информатичких и комуникацијских технологија, пружајући подршку, алате и услуге као и могућности бесплатног и континуираног онлајн стручног усавршавања за наставнике с крајњим циљем јачања наставничких и ученички компетенција кроз eTwinning.

Добитнике награда, презентације и један мали дио атмосфере с прославе 5. рођендана eTwinninga у БиХ погледајте на сљедећим линковима:

Добитници награда

Галерија фотографија

Meдији о нама

eTwinning у бројевима

Презентације: