Izaberite stranicu

Која је ваша прича о трансформацији и оснаживању? Како је учење и образовање одраслих промијенило ваш живот?

Учење и образовање одраслих омогућава појединцима и заједницама да имају утицај на своје окружење и животне околности. Активно учешће у образовању одраслих (било формално, неформално или информално) може оснажити појединце, обезбједити им нове алате и могућности, повећати њихово самопоуздање и способност да пронађу посао, те да преузму контролу над својом судбином.

Образовање одраслих на овај начин омогућава људима да развију свијест о себи и својој околини, и подстиче их да буду активни актери у својим друштвеним улогама.

Почев од перспективе појединца до перспективе друштва, образовање одраслих има моћ да утиче на заједнице, обликује их да колективно допинесу развоју. Док оснажује појединце, образовање одраслих промовише друштвени ангажман и доприноси позитивним друштвеним промјенама.

Дакле, која је ваша прича о трансформацији и оснаживању? Како је учење и образовање одраслих промијенило ваш живот? Како је утицало на ваше одлуке? Или, на који начин је то промијенило животе ваших полазника?

Приче ће бити објављене на ЕПАЛЕ платформи и обједињене у дигиталној публикацији, Збирци прича из ЕПАЛЕ заједнице.!

Услови за учествовање: сви ЕПАЛЕ корисници су добродошли да подијеле своје приче.
Позив за приче је отворен од 8. априла 2024. до 31. јула 2024. године.
Визуелни материјали: Охрабрујемо вас да подијелите слике и линкове ка видео-записима.
Како да учествујетеПопуните веб образац и објавите своју причу!