Izaberite stranicu

Васпитачи и наставници основних и средњих школа недавно су имали прилику да учествују на инспиративној eTwinning обуци и радионици која је одржана 20. 6. 2024. године у просторијама Основне школе „Била“ Витез. Под руководством амбасадорке Селме Махмић, учесници су активно учили о регистрацији на ESEP платформу и коришћењу TwinSpace-а за креирање и дијељење садржаја.

eTwinning, као платформа која повезује васпитно-образовне раднике широм Европе, пружила је учесницима прилику да размијене знања и искустава, као и могућност да развијају пројекте и учествују у обукама и догађајима како на локалном тако и међународном нивоу. Учесници су истакли корисне савјете и идеје за интеграцију eTwinning пројеката у свој наставни процес и са ентузијазмом се придружили глобалној заједници професионалаца који непрестано уче и развијају се.

Овај догађај није био само прилика за учење нових вјештина, већ и за изградњу трајних професионалних веза унутар eTwinning заједнице. Радујемо се будућим пројектима и сарадњи који ће обогатити нашу наставну праксу и образовне процесе.