Izaberite stranicu

Трећа годишња eTwinning конференција
Позивамо Вас да присуствујете Трећој годишњој конференцији „eTwinning od A do Ž / од А до Ш“, која има за циљ промоцију квалитета пројеката у eTwinning-у.

Када?
11–12. октобра 2018. године

Гдје?
Улица Кнеза Лазара 2, Добој, ХОТЕЛ „Парк“

Коме је догађај намијењен?
Догађај је намијењен свим eTwinner-има у БиХ, почетницима у eTwinning-у и искусним eTwinner-има који желе надоградити знање, промовисати своје активности и успоставити сарадњу са eTwinner-има БиХ.

Како се пријавити?
Електронска пријава је доступна овдје.
Крајњи рок пријаве је 14. септембар 2018. године.

Трошкови?
Трошкове путовања и Вашег боравка на Конференцији покрива Државна служба за подршку eTwinning-а (ДСП) у БиХ.

О Конференцији
Циљ годишње конференције је да унаприједи квалитет пројектног рада, да усмјери разумијевање образовних власти на важност укључивања наставника у пројектне активности и повезивање васпитно-образовних установа ради стицања специфичних знања, вјештина које би обезбиједиле успјех и унапређење ученичких постигнућа.
У ту сврху, овогодишња конференција „eTwinning od A do Ž / од А до Ш“ биће усмјерена на промоцију квалитета европских пројеката и планирања eTwinning пројеката. Пројекти eTwinning-а се интегришу у наставни план и програм, мотивишући ученике и наставнике и унапређујући васпитно-образовне установе и колектив.

Напомена
Рад на радионицама ће бити практично оријентисан, па Вас молимо да донесете свој лаптоп на догађај.
Након Ваше пријаве слиједи одабир учесника Конференције, будући да је максималан број учесника 80. На Вашу имејл адресу стићи ће потврда Вашег учешћа до 24. септембра 2018. год. Учешће можете отказати најдаље до 4. октобра 2018. путем имејла, који требате послати на адресу etwinningbih@aposo.gov.ba. Молимо све учеснике да трошкове превоза сведу на минимум користећи најекономичније превозно средство организујући се у групе према локацији.
Придружите нам се и упознајте: eTwinning платформу, eTwinning амбасадоре у БиХ, могућност интеграције eTwinning-а у НПП, примјере добре праксе и квалитета пројектовања и управљања пројектима и подржите активности у eTwinning-у.

Дневни ред позива и догађаја можете пронаћи овдје.

033/942-855

Државна координаторица за еТwиннинг у БиХ