Izaberite stranicu

Дана 21. фебруара 2024. године Агенција за предшколско, основно и средње образовање као Државна организација за подршку eTwinning-у у Босни и Херцеговини, у сарадњи са дугогодишњом еТвинерком и директорицом ОШ „Свети Сава“ Фоча, Јеленом Чанчар, организовала је свечано промовисање школе којој је додијељена Ознака eTwinning школа 2023/2024 из Републике Српске. Свечаност је приређена у просторијама ЈУ ОШ „Свети СаваФоча, сa почетком у 16.00 часова.

На овој eTwinning промоцији, након пригодног обраћања званица и представљања школе која је добила Ознаку eTwinning школа 2023/2024, замјеница директорице Агенције за предшколско, основно и средње образовање и eTwinning државна координаторка у Босни и Херцеговини, Аида Терзић, свечано је уручила пакет eTwinning школи „Свети Сава“ Фоча, добитници Ознаке eTwinning школа 2023/2024.

Догађају су присуствовали представници наведене eTwinning школе, заједно са наставницима, који су активни у eTwinning пројектима, а који су својим радом допринијели добијању Ознаке eTwinning школа 2023/2024, наставници који су показали интересовање за укључивање у eTwinning активности, као и гости из ЈУ ОШ „Веселин Маслеша“ Фоча и ЈУ Дјечији вртић „Чика Јова Змај“ Фоча.

Школа, добитница ове eTwinning награде, представила је своје добре eTwinning праксе, значај који им је донијела Ознака eTwinning школа у погледу квалитета наставног процеса, промоције школе и професионалног развоја наставног особља.

И ОШ „Свети Сава“ Фоча, као и остале школе које су преузеле ознаку eTwinning школе, апсолутно је предана заједничком вођству, сарадњи, дијељењу и тимском раду. У овој школи су и наставници и ученици покретачи промјена и она постаје модел за друге школе. Иновативна и инклузивна јавна установа која заслужује сваку пажњу образовне и шире јавности.