Izaberite stranicu

Дана 19. 2. 2024. године Агенција за предшколско, основно и средње образовање као Државна организација за подршку eTwinning-у у Босни и Херцеговини, у сарадњи са eTwinning амбасадорком и директорицом ЈУ ОШ „Бијело Поље“ Потоци, Азром Шоше, организовала је свечано промовисање школа којима је додијељена Ознака eTwinning школа 2023/2024 из Херцеговачко-неретванског кантона. Свечаност је приређена у просторијама ЈУ ОШ „Бијело Поље“ Потоци, сa почетком у 12.00 часова.

На овој eTwinning промоцији, након пригодног обраћања званица и представљања сваке школе која је добила Ознаку eTwinning школа 2023/2024, замјеница директорице Агенције за предшколско, основно и средње образовање и eTwinning државна координаторка у Босни и Херцеговини, Аида Терзић, свечано је уручила пакете eTwinning школама из Херцеговачко-неретванског кантона које су добитнице Ознаке eTwinning школа 2023/2024. То су: ЈУ ОШ „Бијело Поље“ Потоци;  IV основна школа, Мостар; Основна школа Петра Бакуле, Мостар;  ОШ Владимира Павловића, Чапљина.

Пригодној свечаности придружили су се и представници образовних власти из Херцеговачко-неретванског кантона, Завод за школство Мостар и Педагошки завод Мостар.

Догађају су присуствовали директори поменутих eTwinning школа, заједно са наставницима и ученицима, који су активни у eTwinning пројектима, а који су својим радом допринијели добијању Ознаке eTwinning школа 2023/2024,  и одређени број наставника који су показали интересовање за укључивање у eTwinning активности.

Школе, добитнице ове eTwinning награде, представиле су своје добре eTwinning праксе, значај који им је донијела Ознака eTwinning школа у погледу квалитета наставног процеса, промоције школе и професионалног развоја наставног особља.