Izaberite stranicu

Са задовољством вам представљамо нове eTwinning школе

Нова генерација eTwinning  школа је резултат ажурираног процеса пријаве који је завршен у посљедњих неколико мјесеци и који је дизајнирала Централна служба за подршку, у сарадњи с државним организацијама за подршку.

Нови процес ставља већи акценат на принципе Мисије eTwinning  школе и на доказе који су потребни да се покаже како се школа тренутно придржава основних вриједности Мисије или планира да их слиједи у будућности:

Након подношења пријава, државне службе за подршку су пажљиво процијениле пружене доказе и додијелиле eTwinning  Ознаку за школу  за 23 институцијe.

https://school-education.ec.europa.eu/en/recognition/etwinning-school-label/winners-list?search_api_fulltext=Bosnia&period=2023-2024&page=0

Жељели бисмо да честитамо новим eTwinning  школама 2023 – 2024. на њиховом великом успјеху: у наредним седмицама добиће пакет eTwinning  Ознаке за школе, укључујући ексклузивну плакету, eTwinning  заставу, друге eTwinning  материјале и писмо честитке комесарке Марије Габриел.

eTwinning  школе су кључне за успјех eTwinning-а и дјелују као референтна тачка за све друге школе које могу показати да њихове вриједности прате мисију eTwinning  школе. Подстичемо школе које се још нису пријавиле за Ознаку да контактирају eTwinning  школу у својој области и замоле их да подијеле стечено знање.

Сљедећи круг пријава биће отворен у септембру 2023!