Izaberite stranicu

Драги еТвиннери,

Обавјештавамо вас да продужавамо рок за пријаву на NQL до 10. јула 2023. године!

Државна организација за подршку еТwinning БиХ вас обавјештава да је, због великог броја пријављених потешкоћа у пријави за NQL ознаку на ESEP платформи, одлучила да подржи наше еТвиннере креирањем пријавног формулара и прикупљањем пријава путем линка :

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdvkd-OFsgdDg_ihToDfg-f2NEDhHAkvgI4GODZ2gocv1JQZA/viewform?usp=pp_url

Ако сте имали или имате потешкоћа са процесом пријаве на NQL преко ESEP платформе, ако нисте сигурни да је ваша пријава примљена, попуните пријавни формулар најкасније до назначеног рока!

Позивамо вас да сачувате податке и информације које унесете у пријавни документ и желимо вам успjех!

 

Додатне напомене:

Молимо вас, када региструјете пројекат за NQL преко ESEP платформе, не заборавите да приложите сагласност родитеља и податке за приступ ТwinSpace-у!

Државна организација за подршку еТwinning Босне и Херцеговине ће размотрити и оцијенити највише четири ваша пријављена пројекта. Увjерите се да сте пажљиво одабрали 4 пројекта за које мислите да заслужују Ознаку квалитета.

За национални знак квалитета NQL могу да конкуришу само европски пројекти (чији су оснивачи из двије различите земље). Национални пројекти (са оснивачима из исте земље) не могу се пријавити за националну ознаку квалитета, чак и ако накнадно додају партнере из друге земље.

У том контексту, пажљиво погледајте контролну листу „Да ли је мој пројекат спреман за еТwinning ознаку квалитета“, коју такође можете пронаћи на еТwinning веб страници:

https://school-education.ec.europa.eu/bs/node/284328

Срећно!

Ваш еТwinning тим