Izaberite stranicu

Драги наставници,

како бисмо помогли свима који воде онлајн наставу у новонасталој ситуацији узрокованој пандемијом вируса Covid-19, eTwinning амбасадор Нијад Салиховић одржаће вебинар на тему „EDMODO − гас до даске“. Током вебинара биће понуђене могућности како искористити пуни потенцијал најчешће коришћених едукативних мрежа. Будући да је велики број наставника већ пријављен и ради на едукативним платформама, потребна им је помоћ у њиховој квалитетној употреби. Како усмјерити размјену задатака, порука и питања, када и како користити постове у комуникацији, а када користити приватне поруке? Како израдити, објавити и прегледати задаћу и тестове те како увезати пожељне елементе из других платформи и доступних апликација на интернету? Све су ово питања на која ће одговоре добити учесници вебинара 21.4.2020. године у 20:00 часова.

Линк за учествовање на вебинару је: https://us04web.zoom.us/j/74015023914

О апликацији ZOOM

Zoom је лидер у модерним видео-комуникацијама који садржи једноставну и поуздану платформу у облаку за видео и аудио-састанке, конференције, преговоре, тренинге и вебинаре. Могуће га је користити уз помоћ различитих електронских уређаја (мобител, компјутер, лаптоп, таблет итд.). Zoom можете преузети приступом службеној страници https://zoom.us/

БИТНА НАПОМЕНА: Уколико већ посједујете линк за договорено предавање или едукативни сусрет (нпр. линк за пријемни разговор), кликом на тај линк (примјер изгледа: https://zoom.us/j/111-222-333) покренуће се аутоматско преузимање адекватне Zoom-ове апликације, а на Вама остаје још само да је инсталирате.