Izaberite stranicu

Са задовољством најављујемо покретање кампање eTwinning недјеље 2022. eTwinning недјеље ће се одржати између 26. септембра и 20. октобра.

eTwinning недјеље ће подржати учеснике широким спектром активности фокусираних на овогодишњу тему, као што су онлајн догађаји, укључујући разговоре са стручњацима, сајмове пројеката и онлајн активности које ће им помоћи да креирају нове квалитетне пројекте.

Гдје?

Кампања се одвија на Европској платформи за школско образовање, а биће организована на већ представљеној групи: Наша будућност лијепа, одржива, заједно: школе и ново европско заједништво/Баухаус.

еТвинери ће пронаћи низ савјета који ће им пружити корисне информације путем друштвених мрежа за креирање квалитетних пројеката. Пратите хаштаг #eTw4Future да бисте били у току.

Шта?

Кампања eTwinning недјеље: Крените на путовање ка квалитету

Ове године учесници ће бити подстакнути да дијеле своја интересовања и заједнички раде на креирању квалитетних пројеката. То ће се постићи путем сајмова за проналажење партнера и инспиративних вебинара. Штавише, како би могли да упореде свој рад и тако уче једни од других и повећају квалитет својих пројеката, они ће имати прилику да учествују у активностима рецензије. Сва упутства можете да пронађете на страницама група посвећених кампањи.

Придружите се кампањи и учите једни од других! Можете приступити кампањи и пронаћи више информација у Годишњој групи.

Радујемо се што ћемо вам убрзо пожељети добродошлицу на eTwinning недјеље 2022!