Izaberite stranicu

eTwinning Босне и Херцеговине је 9. 2. 2023. године у Центру за културу Дервента одржао обуку за  васпитаче, стручне сараднике и директоре јавних предшколских установа из Дервенте, Лакташа и Добоја. Едукацији су присуствовала 22 учесника. Обуку је водила eTwinning амбасадорка Нада Соколовић.

Циљеви радионице су били:

  • промоција eTwinning-а као алата за унапређење рада и професионалног развоја и могућност интеграције у предшколски курикулум и развојни програм установе;
  • подстаћи регистрацију на eTwinning портал и пружити смјернице и подршку о томе како да се користи ESEP платформа;
  • мотивисати учеснике на активности и сарадњу кроз eTwinning пројекте

Захваљујемо се на подршци домаћинима едукације, директорици Гордани Симић и сарадницима предшколске установе „Трол”, Центру за културу Дервента, локалним медијима, градоначелнику града Дервенте, господину Милораду Симићу и замјенику градоначелника града Дервенте, господину Синиши Јефтићу, који је учесницима и водитељима едукације пожелио добродошлицу и успјешан рад, те истакао снажну подршку коју локална заједница пружа дјеци и професионалцима у предшколском васпитању и образовању.

Реализована је успјешна промоција ESEP портала и eTwinning мреже и још једна у низу оријентацијска радионица за заинтересоване учеснике из предшколских установа.

Радујемо се сарадњи и новим креативним и иновативним пројектним активностима!

eTwinning Тим