Izaberite stranicu

Поштовани едукатори, не пропустите прилику да обогатите своје знање и допринесете већој безбједности ваших ученика на интернету.

Придружите нам се 5. 2. 2024. године са почетком од 19.00 часова, на вебинару под називом „Безбједност на интернету и AI у служби образовања”. Овај догађај има за циљ да освијести и едукује наставнике о важности безбједног коришћења интернета међу ученицима и употреби алата вјештачке интелигенције у образовном процесу.

Откријте како технологија вјештачке интелигенције може да буде корисна у образовном процесу, не само као алат за учење, већ и као средство за побољшање онлајн безбједности.

Представићемо веб-алате који помажу у контроли приступа неприкладним садржајима на интернету, чиме се повећава онлајн безбједност ученика.

Детаљно ћемо размотрити различите врсте онлајн пријетњи са којима ученици могу да се суоче, укључујући cyberbullying и онлајн grooming те како да предузмемо превентивне мјере.

Вебинар ће водити Нада Соколовић и Снежана Стевић, које ће подијелити своја знања, искуства и информације о додатним ресурсима, водичима и алатима који су доступни онлајн.

Линк за приступ састанку:: https://us06web.zoom.us/j/89453148616?pwd=2zSK8PGpW04tkYbMzlHTaglUBcALoq.1