Izaberite stranicu

У годинама иза нас радо се сјећамо веома успјешних eTwinning активности. Мноштво је изузетних пројеката интегрисаних у наставне планове и програме и добијених државних и европских награда. Петнаест школа је добило ознаку „eTwinning школа“, повећан је број регистрованих наставника и васпитно-образовних установа, велики број одлазака на контакт-семинаре и обуке… и још двије врло успјешне годишње конференције.

eTwinning идеје смо ширили у континуитету, према образовним властима и невладином сектору, те на тај начин стварали још ширу и јачу мрежу подршке eTwinning активностима. eTwinneri су својим дјеловањем показали да је наставнички посао уистину врло захтјеван, а истовремено најбољи посао на свијету. Зато им и овим путем желимо дати снажан аплауз за њихове улоге у различитим серијалима, престижним представама и филмовима различитих жанрова за које је eTwinning државни тим континуирано пружао подршку и учествовао у осмишљавању изузетних сценарија.

Изазов за сутрашњи дан је да у три ријечи опишете шта за вас значи учешће у највећој наставничкој заједници у Европи. Очекујемо ваше повратне информације. Пишите нам, а ми ћемо и у наредном периоду бити спремни да дамо подршку вашим идејама и приједлозима. Све то урадите пријавом на https://padlet.com/popicbranka/v1iym2xlbhkg

Ваше најбоље идеје и приједлоге представићемо на нашој веб-страници и друштвеним мрежама.

За креативност је потребна храброст.“

Анри Матис