Izaberite stranicu

Агенција за предшколско, основно и средње образовање, кроз рад Државних тимова за подршку, имплементира два пројекта ЕРАСМУС+ програма у Босни и Херцеговини: EPALE и eTwinning
У Теслићу је 14. децембра 2022. године одржан редовни састанак Државних тимова за подршку EPALE и eTwinning Босна и Херцеговина на којем су уз чланове наведених тимова присуствовали и чланови руководства Агенције.
Примарни циљ овог састанка био је развој плана заједничких активности тимова државне подршке за EPALE и eTwinning у 2023. години. Једна од тачака дневног реда била је заједничка промоција ЕРАСМУС+ програма у Босни и Херцеговини и рад на већој видљивости. С обзиром да оба пројекта имају своје амбасадоре широм Европе, али и у Босни и Херцеговини, тимови су разговарали о теми проширења и повезивања мрежа државних амбасадора оба ЕРАСМУС+ програма као једне од нових будућих активности. Ове године обележава се 35. годишњица програма ЕРАСМУС+. Овај јубилеј обиљежава се широм Европе током цијеле 2022. године, а симболично је обиљежен и током сусрета државних тимова из Босне и Херцеговине.