Izaberite stranicu

Седмице eTwinning ће се одржати од 25. септембра до 20. октобра и биће усмјерене ка Иновацији и образовању, уз посебан фокус на добробит ученика и наставника у школама, што представља нову Годишњу тему за 2024. годину.  

Кампања ће се одржати на Годишњој групи Иновације и образовање-АИ, креативност и добробит уз eTwinning, гдје ће учесници у eTwinning-у кроз игру приступити интерактивном подручју с инспиративним ресурсима, активностима и вебинарима који се односе на подтеме које се обрађују у кампањи, као што је освијештеност, лични развој и социоемоционално учење.

Учесници ће имати прилику да размијене идеје и мишљења о иновацијама и добробити у својим школама и осврнуће се на основну синергију између двије теме.

Напомињемо да ће посебни одјељак „Седмица eTwinning ” на Годишњој групи бити активан од службеног почетка кампање 25. септембра.

Иако ће активност на друштвеним медијима током прве двије седмице кампање бити усмјерена на Иновације и образовање, годишњу тему за 2023. годину, сљедеће двије седмице ће бити усмјерене ка Добробити у школама, да би се изградила повезница с новом Годишњом темом за 2024.

Додатне информације су доступне у најавном чланку.