Izaberite stranicu

Одржавањем низа eTwinning радионица у Другој основној школи Брчко, као и других промотивних активности, успјешно су реализовани Инфо eTwinning дани. Ове изузетно информативне, инспиративне и занимљиве радионице, које су привукле велику пажњу учитеља, наставника, ученика и медија, први пут су организоване на подручју Брчко дистрикта.

eTwinning амбасадорка Мелиса Хусејновић је, уз подршку Државне организације за подршку eTwinning-у:

  • у уторак, 2. априла,  одржала прву у низу  промотивну  радионицу за учитеље основних школа „eTwinning и веб алати“;
  • у уторак, 2. априла, гостовала у емисији Радија Брчко „Гост с поводом“;
  • у сриједу, 3. априла, одржала промотивну презентацију eTwinning-а на Активу наставника математике основних школа Брчко дистрикта „eTwinning у настави математике“;
  • u четвртак 4. априла, одржала промотивну радионицу за наставнике основних школа „О eTwinning-у“.

eTwinning амбасадорка Мелиса Хусејновић објаснила је концепт и могућности учешћа у eTwinning-у и промовисала предности које учешће у овом пројекту доноси ученицима и наставницима. Почевши од повезивања с колегама из других земаља до дијељења идеја и ресурса, eTwinning омогућава невјероватне могућности интерактивности и креативности у учионици.

Ако још увијек нисте укључени у eTwinning заједницу, подстичемо вас да истражите овај портал и многобројне могућности eTwinning-а и да отворите врата својим ученицима ка глобалној сарадњи и новим хоризонтима знања!

Захваљујемо се свима који су допринијели реализацији ових eTwinning догађаја! Радујемо се будућој сарадњи и инспиративним пројектима!

eTwininng промоција снажно је подржана и пропраћена саопштењима за медије која можете погледати и послушати на линковима:

  1. Радио Брчко: У емисији „Гост с поводом“ – Мелиса Хусејновић наставница математике и амбасадорка eTwinning-a – RNU „Radio Brčko“ Brčko distrikt BiH (radiobrcko.ba)
  2. Прилог на РТВ ФБиХ: https://youtu.be/BJiLKhg3Ip8