Izaberite stranicu

Буди ИН!

Буди eTвИНeр!

 

Годишња eTwinning конференција се традиционално одржава почетком октобра. Ове године се дружимо 3. и 4. октобра 2023. године.

 

Агенција за предшколско, основно и средње образовање у улози Државне оганизације за подршку eTwinning-у у БиХ објављује позив за пријаву на Девету годишњу eTwinning конференцију, која ће се ове године одржати на Влашићу. На конференцији ће учествовати максимално 80 особа.

Позивамо Вас да се пријавите за учешће на Деветој годишњој конференцији „Буди ИН! Буди eTвИНeр!“, која за циљ има промоцију квалитета рада наставника, васпитно-образовних установа и пројеката у eTwinning-у.

У складу с Годишњом темом 2023. године „ИНовације и образовање – креативност уз eTwinning“, eTwinning конференција је догађај намијењен свим еТвинерима у БиХ који желе да надограде знање, промовишу своје активности и постигнућа те успоставе сарадњу с другим еТвинерима у Босни и Херцеговини. Годишња конференција eTwinning БиХ 2023. године ће подржати учеснике да осмисле ИНовативно и креативно васпитно-образовно окружење уз коришћење могућности eTwinning-а!

Ако сте регистровани на eTwinning платформу и ако сте заинтересовани за побољшање квалитета подучавања, учења и обогаћивање искустава ученика/дјеце помоћу иновација и технологија, придружите нам се на Влашићу почетком октобра!

Право на пријаву имају сви наставници који су регистровани и активни учесници на eTwinning порталу, с тим да ће се приликом селекције дати предност еТвинерима који су у току ове године добили једну од ознака квалитета eTwinning.

 

За вашу пријаву, електронски образац је доступан на линку: https://bit.ly/3Z4Bkte

Крајњи рок за пријаву је  18. 9. 2023. године.

Након затварања позива и селекције, на Вашу мејл адресу стићи ће потврда учешћа до 21. 9. 2023. године.

 

Придружите нам се!