Izaberite stranicu

Агенција за предшколско, основно и средње образовање одржаће Завршну конференцију Европске агенде за образовање одраслих и Државну конференцију пројекта ЕPALE 10. и 11. децембра 2019. године у Теслићу. Агенција проводи ова два пројекта од 2014. године како би подржала унапређење система образовања одраслих у Босни и Херцеговини.

У оквиру Европске агенде за образовање одраслих, учесницима завршне конференције (10.12.) биће представљен документ Образовање одраслих засновано на животним вјештинама. У документу је представљен концепт животних вјештина, а учесници конференције имати ће прилику упознати начин његове примјене кроз  три приказана примјера из различитих дијелова Босне и Херцеговине.

Конференција пројекта ЕPALE, 11. децембра 2019, биће усмерена на тему „Унапређење компетенција наставника у образовању одраслих“.

Електронска платформа ЕPALE намењена је свим стручњацима из области образовања одраслих и омогућава умрежавање наставника, размјену наставног материјала, размјену искустава наставника, као и остваривање стручне расправе наставника са другим стручњацима из региона и Европе.