Izaberite stranicu
stock.adobe.com

Нова Европска платформа за школско образовање ускоро ће постати јавно доступна. Захваљујући финансијској подршци Еразмус+ програма Европске уније, нова платформа постаће центар садржаја, умрежавања и професионалног развоја заједнице школског образовања, у којој ће се налазити сви садржаји и услуге које су до сада пружале платформе eTwinning и School Education Gateway. Придружите се овом вебинару како бисте открили нову Европску платформу за школско образовање!

Четвртак 16. јуни 17:00

Региструјте учествовање на вебинару!

Након регистрације добићете линк за придруживање вебинару. На дан догађаја у собу можете ући путем апликације Microsoft Teams или на вебу путем Google Chrome-а или Microsoft Edge-а, као провјерени корисник или анонимно.

О чему је овај вебинар?

Као што је најављено на крају 2021, Европска платформа за школско образовање окупиће услуге и садржаје с платформи eTwinning и School Education Gateway под једним кровом. Прелиминарна верзија платформе биће покренута ускоро и посебно ће се односити на кориснике eTwinning-а, који ће на новој платформи и у новом формату пронаћи познате услуге Група и TwinSpace-а.

Развијање платформе која укључује цијели низ услуга одвијаће се постепено током наредних мјесеци. За то вријеме, постојеће платформе eTwinning.net и SchoolEducationGateway.eu остаће доступне за већину својих услуга, као што су уреднички садржај и Еразмус+ алати (укључујући каталог курсева) на School Education Gateway-у или TwinSpace-у на eTwinning-у за текуће пројекте.

Током вебинара, водитељи ће објаснити циљеве нове платформе и упознати вас с различитим подручјима и функцијама које су тренутно доступне, као и понудити преглед даљег развоја садржаја и услуга платформе у наредним мјесецима. Вебинар ће вам такође понудити прилику да поставите сва питања која бисте могли имати у вези с новом платформом и прелазним периодом током којег тренутне платформе па и нова остају доступне паралелно.

Панел водитеља

Овдје можете пронаћи више информација о водитељима овог вебинара.

Имате ли питања прије почетка вебинара? Овдје можете поставити питања за водитеље вебинара!

Пријавите се на имејл листу овог вебинара за најновије вијести и информације!