Info eTwinning dani i radionice za učitelje i nastavnike osnovnih škola uspješno su održani 30. 4. 2024. godine u prostorijama Osnovne škole „Kiseljak 1“ Bilalovac u Kiseljaku. Sudionici su imali priliku upoznati se s mogućnostima i alatima koje pruža eTwinning platforma te su dobili korisne savjete za implementaciju u svome nastavnome radu. Tijekom radionica razmjenjivala su se iskustva i primjeri dobre prakse, što je pridonijelo bogatome i inspirativnome iskustvu za sve prisutne. Ovaka događnja nastavljaju podržavati profesionalni razvoj nastavnika i unaprjeđenje kvalitete obrazovanja. Zahvaljujući angažmanu svih sudionika, Info eTwinning dani u Kiseljaku ostavili su dubok i inspirativan trag u lokalnoj obrazovnoj zajednici, koji su ključni u podršci profesionalnome razvoju nastavnika te unaprjeđenju kvalitete obrazovanja.

Uz potporu Državne organizacije za potporu eTwinningu, ambasadorica Selma Mahmić prisutnima je detaljno demonstrirala postupak registriranja i sve mogućnosti koje pruža ESEP platforma za rad u eTwinningu, nudeći im priliku za stjecanje novih znanja i vještina.

Zahvaljujemo se svima koji su pridonijeli realiziranju ovog eTwinning događaja, koji je omogućio obogaćivanje obrazovne prakse i povezivanje učitelja i nastavnika cijele regije.

Ako još niste uključeni u eTwinning zajednicu, potičemo vas na istraživanje ovoga portala i brojnih mogućnosti eTwinninga kako biste otvorili vrata svojim učenicima ka globalnoj suradnji i novim horizontima znanja. Radujemo se budućoj suradnji i inspirativnim projektima koji će dalje unaprijediti kvalitetu obrazovanja i promicati međunarodnu suradnju među školama.