Pripremite se za nadolazeću online konferenciju za eTwinning škole, „Učenici u eTwinning školama su predvodnici promjene“. Događaj će se održati od 29. do 31. svibnja, a prvi dan događaja bit će streaman i otvoren za sve.

Ovogodišnja konferencija fokusirana je koncept učenika kao predvodnika promjena u obrazovanju.

Istraživat će se kako osnaživanje učenika unaprjeđuje njihovu dobrobit i pridonosi ukupnoj kvaliteti naših obrazovnih zajednica.

eTwinning škole, poznate po svojoj predanosti davanju prioriteta aktivnostima učenika, služe kao idealni prostori za promicanje ovog pristupa. Pomoć učenicima da postanu protagonisti vlastitoga obrazovnoga putovanja ključni je element misije eTwinning škole.

Tijekom konferencije, sudionici mogu očekivati da će steći uvid u angažman i dobrobit učenika. Na sesijama će se predočiti ​​strategije i inicijative usmjerene na osnaživanje učenika, zajedno s praktičnim primjerima koji pokazuju integraciju učeničkih aktivnosti u školsku kulturu.

Prvi dan bit će emitiran i otvoren za sve.

Istražimo nove ideje, podijelimo dobre prakse i djelujmo za budućnost u kojoj je obrazovanje transformativno iskustvo za svakog učenika.

Kako biste saznali više o konferenciji i pronašli poveznicu za prijenos uživo, pročitajte ovaj članak 👉 https://bit.ly/3JFbeGB