Budi IN!

Budi eTwINner!

 

Godišnja eTwinning konferencija tradicionalno se održava početkom listopada. Ove godine družimo se 3. i 4. listopada 2023. godine.

 

Agencija za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje u ulozi Državne oganizacije za potporu eTwinningu u BiH objavljuje poziv za prijavu na Devetu godišnju eTwinning konferenciju, koja će se ove godine održati na Vlašiću. Na konferenciji će sudjelovati maksimalno 80 osoba.

Pozivamo Vas da se prijavite za sudjelovanje na Devetoj godišnjoj konferenciji „Budi IN! Budi eTwINner!“, koja za cilj ima promidžbu kvalitete rada nastavnika, odgojno-obrazovnih ustanova i projekata u eTwinningu.

Sukladno Godišnjoj temi 2023. godine „INovacije i obrazovanje – kreativnost uz eTwinning“, eTwinning konferencija je događaj namijenjen svim eTwinnerima u BiH koji žele nadograditi znanje, promovirati svoje aktivnosti i postignuća te uspostaviti suradnju s drugim eTwinnerima u Bosni i Hercegovini. Godišnja konferencija eTwinning BiH 2023. godine podržat će sudionike da osmisle INovativno i kreativno odgojno-obrazovno okruženje uz korištenje mogućnosti eTwinninga!

Ako ste registrirani na eTwinning platformu i ako ste zainteresirani za poboljšanje kvalitete podučavanja, učenja i obogaćivanje iskustava učenika/djece pomoću inovacija i tehnologija, pridružite nam se na Vlašiću početkom listopada!

Pravo na prijavu imaju svi nastavnici koji su registrirani i aktivni sudionici na eTwinning portalu, s tim da će se prilikom selekcije dati prednost eTwinnerima koji su tijekom ove godine dobili jednu od oznaka kvalitete eTwinning.

 

Za vašu prijavu, elektronički obrazac je dostupan na linku: https://bit.ly/3Z4Bkte

Krajnji rok za prijavu je  18. 9. 2023. godine.

Nakon zatvaranja poziva i selekcije, na Vašu e-mail adresu stići će potvrda sudjelovanja do 21. 9. 2023. godine.

 

Pridružite nam se!