Budi IN!

Budi eTwINner!

Godišnja eTwinning konferencija se tradicionalno održava početkom oktobra. Ove godine se družimo 3. i 4. oktobra 2023. godine.

 

Agencija za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje u ulozi Državne oganizacije za podršku eTwinningu u BiH objavljuje poziv za prijavu na Devetu godišnju eTwinning konferenciju, koja će se ove godine održati na Vlašiću. Na konferenciji će učestvovati maksimalno 80 osoba.

Pozivamo Vas da se prijavite za učešće na Devetoj godišnjoj konferenciji „Budi IN! Budi eTwINner!“, koja za cilj ima promociju kvaliteta rada nastavnika, odgojno-obrazovnih ustanova i projekata u eTwinningu.

U skladu s Godišnjom temom 2023. godine „INovacije i obrazovanje – kreativnost uz eTwinning“, eTwinning konferencija je događaj namijenjen svim eTwinnerima u BiH koji žele nadograditi znanje, promovisati svoje aktivnosti i postignuća te uspostaviti saradnju s drugim eTwinnerima u Bosni i Hercegovini. Godišnja konferencija eTwinning BiH 2023. godine će podržati učesnike da osmisle INovativno i kreativno odgojno-obrazovno okruženje uz korištenje mogućnosti eTwinninga!

Ako ste registrirani na eTwinning platformu i ako ste zainteresirani za poboljšanje kvaliteta podučavanja, učenja i obogaćivanje iskustava učenika/djece pomoću inovacija i tehnologija, pridružite nam se na Vlašiću početkom oktobra!

Pravo na prijavu imaju svi nastavnici koji su registrirani i aktivni učesnici na eTwinning portalu, s tim da će se prilikom selekcije dati prednost eTwinnerima koji su u toku ove godine dobili jednu od oznaka kvaliteta eTwinning.

 

Za vašu prijavu, elektronski obrazac je dostupan na linku: https://bit.ly/3Z4Bkte

Krajnji rok za prijavu je  18. 9. 2023. godine.

Nakon zatvaranja poziva i selekcije, na Vašu e-mail adresu stići će potvrda učešća do 21. 9. 2023. godine.

 

Pridružite nam se!