Agencija za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje, kao Državna organizacija za podršku eTwinnig-u  Bosne i Hercegovine, u saradnji sa predstavnicima školа i predškolskih ustanova, koje su dobitnice Oznake eTwinning škola 2023/2024, organizuju niz eTwinning susreta koji imaju za cilj promocijui važnosti  eTwinning aktivnosti za škole.

Nakon uspješne promocije škola na prvom webinaru, drugi nas očekuje već 15. 02. 2024. godine,  s početkom u 18:00 sati. Webinar će voditi eTwinning ambasadorica Azra Halvadžija Šoše. Azra Halvadžija Šoše je direktorica JU OŠ „Bijelo Polje“, koja je već nekoliko puta dobila prestižnu ovu oznaku za eTwinning škole.

Prezentatori dobre eTwinning prakse bit će predstavnici 4 odgojno-obrazovne ustanove,  dobitnice Oznake eTwinning škola iz Hercegovačko-neretvanskog kantona:

JU OŠ „Bijelo Polje“ Potoci;

IV osnovna škola, Mostar;

Osnovna škola Petra Bakule, Mostar;

OŠ Vladimira Pavlovića, Čapljina.

Tokom webinara učesnici će imati priliku doznati  kako ove škole djeluju kao eTwinning zajednice, koji je značaj Oznake eTwinning škola, na koji način funkcioniše eTwinning tim u školi i kako se uključuju novi nastavnici i učenici u eTwinning aktivnosti.

Pozivamo Vas da nam se pridružite klikom na link: https://us06web.zoom.us/j/81984936629?pwd=9xzbaTcspzfdawAsp56Rfilv01kEKY.1