Pozivamo vas na Info eTwinning dane i na radionice za nastavnike i učenike osnovnih i srednjih škola, koje će se održati 19. 3. 2024. godine u periodu od 11:00 do 15:00 sati, u prostorijama Europa House, Maršala Tita 62, Sarajevo, odnosno 20. 3. 2024. godine u periodu od 12:00 do 14:00 sati,  u prostorijama Europa House u Mostaru, Ulica kardinala Stepinca bb, Mepas Mall.

eTwinning ambasadori, istaknuti članovi eTwinning zajednice i eTwinning tima Bosne i Hercegovine će održati niz aktivnosti za nastavnike i učenike osnovnih i srednjih škola, uz prezentaciju primjera dobre prakse škola, nastavnika i učenika koji su uključeni u eTwinning zajednicu.

O godišnjoj eTwinning temi „Dobrobit u školi“ zainteresirani će imati priliku saznati više od eksperata iz oblasti obrazovanja, učesnika panel diskusije koja će biti održana u sklopu ovog promotivnog događaja.

Na Info eTwinning danima bit će demonstriran način registracije te mogućnosti koje pruža ESEP platforma preko koje se odvija rad u eTwinning-u.

Očekujemo vas u Sarajevu i Mostaru, 19. i 20. 3. 2024. godine, u prostorijama Europa House!

Radujemo se susretu!