Izaberite stranicu

Агенција за предшколско, основно и средње образовање у сарадњи са образовним властима Босанско-подрињског кантона је организовала  eTwinning семинар  2. марта 2019. године у просторијама Средње стручне школе „Џемал Биједић“ у Горажду. Учесници семинара су били представници обданишта те основних и средњих школа Босанско-подрињског кантона. С обзиром на то да су учесници почетници у eTwinning-у, семинар је креиран за њихове потребе.

Поздравну ријеч је упутила директорка Педагошког завода Босанско-подрињског кантона Дика Макота, која је свим учесницима пожељела срећан и успјешан рад, те пружила подршку Агенцији у настојању да информише наставнике о могућностима eTwinning платформе.

Семинар су водиле eTwinning амбасадорка у БиХ Сандра Средојевић и представница Агенције Бранка Попић. Основне информације о важности и значају eTwinning-а, о томе како и на који начин се прикључити великој заједници школа и наставника, како eTwinning пројекте интегрисати у наставне планове и програме, те које су користи од самог укључивања на eTwinning платформу, жељели смо да приближимо наставницима да би се што већи број њих укључио у eTwinning заједницу. Вјерујемо да ће наставници показати заинтересованост за рад у eTwinning активностима, а самим тим пружити себи могућност за додатну сарадњу и професионални развој. Сви постављени циљеви за реализацију обуке су остварени.