Izaberite stranicu

Фондација Темпус  у оквиру које дјелује ЕПАЛЕ државни тим за подршку Србија организује регионалну ЕПАЛЕ конференцију под називом „Различити приступи у развоју дигиталних компетенција у образовању одраслих“, која ће се одржати 2. и 3. априла 2020. године, у хотелу Метропол Палас у Београду. У организацији овог догађаја учествују и државни тимови за подршку ЕПАЛЕ из Словеније, Хрватске, Црне Горе и Босне и Херцеговине.

Државни тим за подршку ЕПАЛЕ Босна и Херцеговина организује наградни конкурс за једног учесника у овој конференцији, а детаље о наградном конкурсу можете погледати на овом линку: https://epale.ec.europa.eu/en/node/149240

Циљ конференције је покретање дискусија на тему развоја дигиталних компетенција у образовању одраслих у региону, као и размјена добрих пракси и успостављање сарадње у овој области.

Конференција је намијењена учесницима који су активни у области образовања одраслих, запосленима у школама за образовање одраслих, центрима за образовање одраслих, институцијама које пружају услуге професионалног усавршавања наставницима, институцијама које спроводе истраживања у области образовања одраслих, као и у другим организацијама које раде у овом сектору.

ЕПАЛЕ је платформа развијена у оквиру Еразмус+ програма, која омогућава свима који се баве, или су заинтересовани за образовање одраслих у Европи, да се виртуелно састану на једном мјесту и размијене своја знања, искуства, питања и добре п