Izaberite stranicu

Пандемија вируса Ковид-19 није само значајно утјецала на наш кућни и породични живот, већ нас је приморала да се навикнемо и на нове начине рада за које нисмо мислили да су могући до пре само неколико недjеља.

У оквиру заједнице едукатора одраслих, многи наставници и тренери вредно раде како би развили иновативне технике и методе учења путем интернета, учења на даљину и електронског учења како би подржали своје ученике током овог тешког и неизвесног периода. Сада је право вријеме да се међусобно повежемо, делимо искуства и инспиришемо једни друге уз помоћ EPALE платформе.

Како бисмо подстакли сарадњу у оквиру заједнице едукатора одраслих, упућујемо позив свима онима који се баве образовањем одраслих да подијеле своје приче, искуства и рјешења са својим колегама.

Желимо да сазнамо више о вама, вашој мотивацији, напорима за одржавање наставе у новим околностима, могућностима које електронско учење, учење путем интернета и виртуелна мобилност доносе, одн. о томе како је пандемија вируса Ковид-19 утицала на вас и ваш рад.

Приче не морају нужно да се тичу искустава стечених током ванредног стања изазваног вирусом, али би требало да инспиришу рјешења и стратегије за унапређивање могућности електронског учења, учења путем интернета и начина на који се образовање одраслих спроводи.

За учешће је потребно да:

  1. Попуните Образац за учествовање.
  2. Пошаљите попуњен образац на адресу електронске поште helpdesk@epale-support.eu са напоменом „COMMUNITY STORIES: Ваше име и презиме“ у наслову мејла.

Можете писати на енглеском или било ком језику који EPALE подржава, укључујући и српски, хрватски, босански језик. Жељели бисмо да вашој причи придружимо одговарајућу слику. Стога вас молимо да доставите и своју фотографију, фотографију своје организације за образовање одраслих или фотографију која је везана за вашу причу.

  1. Објавићемо вашу причу на платформи у посебном одјељку заједно са вашом фотографијом.
  2. Све приче постаће део „Збирке прича” коју ћемо професионално дизајнирати и објавити у PDF формату. Ова “Збирка прича” биће објављена на прикладном EPALE догађају и подијељена путем EPALE и Erasmus+ канала.

Подијелите своју причу данас и подржите ваше колеге и пријатеље широм Европе.

How to participate

EPALE (Електронска платформа за образовање одраслих у Европи) је отворена заједница професионалаца из области образовања одраслих, која помаже својим члановима да се повежу са колегама широм Европе. Придружите се још данас и подијелите своја искуства, идеје и материјале са колегама у области образовања одраслих широм Европе.