Izaberite stranicu

Агенција за предшколско, основно и средње образовање у улози Државне службе за подршку eTwinning-у у БиХ објављује позив за пријаву на Шесту годишњу eTwinning конференцију „Да је наставник бити лако, наставник би био свако“, која ће се ове године због епидемиолошке ситуације одржати у онлајн формату.

Позивамо Вас да се пријавите за учествовање на Шестој годишњој конференцији „Да је наставник бити лако, наставник би био свако“, која за циљ има промоцију квалитета рада наставника и пројеката у eTwinning-у. Право на пријаву имају сви наставници који су регистровани и активни учесници на eTwinning порталу.

Конференција се одржава 08‒09. 10. 2020. године на платформи Zoom.

Конференција се одржава два дана, те је неопходно присуствовање у цијелости.

eTwinner-и којима пријава на конференцију буде прихваћена добиће директан позив с упутама за присуствовање на конференцији. eTwinner-и су у обавези информисати своје надређене о присуствовању и евентуалном одсуству с наставе.

Молимо све eTwinner-е да на пријавном обрасцу уписују своје пуно име и презиме. Непотпуне пријаве неће бити разматране.

eTwinning конференција је догађај намијењен свим eTwinner-има у БиХ ‒ почетницима у eTwinning-у и искусним eTwinner-има који желе да надограде знање, промовишу своје активности и успоставе сарадњу с другим eTwinner-има у БиХ.

Електронска пријава је доступна овдје.

Крајњи рок за пријаве је: 05. 10. 2020. године.

 

О Конференцији

Циљ годишње Конференције јесте унапрјеђење квалитета пројектног рада, усмјеравање разумијевања образовних власти на важност укључивања наставника у пројектне активности и повезивање васпитно-образовних установа ради стицања специфичних знања и вјештина које би осигурале успјех и унапрјеђење ученичких постигнућа.

У ту сврху овогодишња конференција „Да је наставник бити лако, наставник би био свако” биће усмјерена на промоцију квалитета наставе на даљину, пракси одрживог подучавања и образовања будућих наставника. Пројекти eTwinning-а се интегришу у наставни план и програм, мотивишући ученике и наставнике и унапрјеђујући васпитно-образовне установе и колектив.

Након Ваше пријаве слиједи одабир учесника Конференције, будући да је максималан број учесника 80. На Вашу имејл адресу стићи ће потврда Вашег учествовања до 06. 10. 2020. године.

Придружите нам се!

Дневни ред Шеста годишнја eTwinning конференција онлајн