Izaberite stranicu

Агенција за предшколско, основно и средње образовање у улози Државне организације за подршку eTwinning-у у БиХ објављује позив за пријаву на Осму годишњу eTwinning конференцију „eTwinning ера за заједничка наставничка дјела” која ће се ове године одржати у Бањалуци.

Позивамо Вас да се пријавите за учествовање на Осмој годишњој конференцији „eTwinning ера за заједничка наставничка дјела”, која за циљ има промоцију квалитета рада наставника и пројеката у eTwinning-у. Право на пријаву имају сви наставници који су регистровани и активни учесници на eTwinning порталу.

Конференција се одржава 6 7. 10. 2022. године.

Конференција ће трајати два дана те је неопходно присуствовање у цјелости.

Молимо све еТвинере да на пријавном обрасцу упишу своје пуно име и презиме. Непотпуне пријаве неће бити разматране.

eTwinning конференција је догађај намијењен свим еТвинерима у БиХ,  почетницима у eTwinning-у и искусним еТвинерима који желе да надограде знање, промовишу своје активности и успоставе сарадњу с другим еТвинерима у БиХ.

Електронска пријава доступна је овдје.

Крајњи рок за пријаве је 26. 9. 2022. године.

 

О Конференцији

Циљ годишње Конференције јесте унапређење квалитета пројектног рада, усмјеравање образовних власти на разумијевање важности укључивања наставника у пројектне активности и повезивање васпитно-образовних установа ради стицања специфичних знања и вјештина које би обезбједиле успјех и унапређење ученичких постигнућа.

Након Ваше пријаве слиједи одабир учесника Конференције, будући да је број учесника максимално 80. На Вашу имејл адресу стићи ће потврда o Вашем учествовању до 30. 9. 2022. године.

Придружите нам се!