Izaberite stranicu

У периоду од 6. до 8. октобра 2020. године ЕPALЕ платформа ће бити домаћин онлајн конференције EPALE Community Conference: Shaping the future of Adult Learning in Europe која ће бити отворена за цијелокупну заједницу стручњака за образовање одраслих из цијеле Европе.

Циљ догађаја је ојачати сарадњу и размјену знања међу актерима у области образовања одраслих, омогућавање сарадње стручњака, тренера, наставника, свих пружалаца услуга образовања одраслих и доносилаца образовних политика. На овај начин се пружа помоћ у креирању политика образовања одраслих у Европи у околностима које је изазвао коронавирус.

Конференција ће бити фокусирана на кључне приоритете у образовању одраслих као што су дигитално учење, цјеложивотно усавршавање и социјална укљученост. Најављена је занимљива комбинација презентација, панел дискусија и интерактивних радионица за информисање полазника и подстицање нових идеја.

Позивамо све стручњаке из области образовања одрасих да се укључе и учествују у овој онлајн конференцији путем платформе EPALE или путем EPALE Facebooka.

Радни језик конференције је енглески.

Све детаље можете прочитати на платформи ЕPALE: https://epale.ec.europa.eu/en/blog/epale-community-conference.