Izaberite stranicu

Транзиције – улога учења одраслих у обезбјеђивању инклузивних и одрживих промјена

ЕПАЛЕ заједница организује онлајн конференцију под називом „Транзиције – улога образовања одраслих у обезбјеђивању инклузивних и одрживих промјена“. Конференција ће бити одржана 12. и 13. октобра 2021. године у онлајн формату на платформи ЕПАЛЕ.

Конференција отвора простор за дискусију о начинима на које образовање одраслих може да преобликује наше друштво путем инклузивних и одрживих модела. Свјесна да друштво пролази кроз транзицију – увијек изазован и нестабилан процес промјена – ЕПАЛЕ заједница тежи ка томе да понуди најбољи модел трансформације по коме ће сви чланови заједнице бити укључени у сам процес, те га самим тим и успјешно превазићи. Да би се тај циљ постигао, потребно је да едукација о промјенама које су пред нама и начинима прилагођавања буде доступна свима.

Планиране су двије пленарне сесије:

  1. октобар – Укидање неједнакости: инклузивно и креативно учење одраслих

Путем овог линка моћи ћете да пратите пренос првог дана конференције, односно пленарне сесије уживо у трајању од 10:00 до 13:10 часова (CEST).

  1. октобар – Учешће, образовање и дигитални приступ

Путем овог линка моћи ћете да пратите пренос другог дана конференције, односно пленарне сесије уживо у трајању од 10:00 до 13:00 часова (CEST).

Обје сесије ће бити доступне на ЕПАЛЕ платформи, a путем назначених линкова можете директно приступити без претходне регистрације. Све сесије ће бити одржане на енглеском језику.

Конференција се наставља 18. и 19. октобра 2021. и отвара простор за дискусије у оквиру четири радионице, које ће бити доступне тек након регистрације јер је број учесника ограничен. Радионице су отворене само за регистроване ЕПАЛЕ кориснике, стога морате бити пријављени на веб локацију прије регистрације. Радни језик свих радионица је енглески.

Више о говорницима конференције, темама и дневном реду можете да прочитате овдје. Путем овог линка можете такође и да се региструјете за неку од радионица кликом на REGISTER HERE поред наслова сваке од радионица приказаних у дневном реду конференције.