Izaberite stranicu

Округли сто НСС ЕПАЛЕ тимова из региона одржан је 16. и 17. септембра 2021. године у Бијељини. Домаћин дводневног састанка/округлог стола је био Државни тим за подршку ЕПАЛЕ (НСС) Босна и Херцеговина.

Округлом столу присуствовали су чланови НСС ЕПАЛЕ из Србије, Хрватске, Црне Горе, Словеније и Босне и Херцеговине. Другог дана састанка укључењем путем ЗООМ онлајн апликације састанку је присуствовала и координаторица НСС ЕПАЛЕ Сјеверна Македонија која је упозната са закључцима првог и другог дана састанка.

Првог дана НСС тимови су радили на усаглашавању дневног реда V Регионалне ЕПАЛЕ конференције и осталим детаљима неопходним за успијешну реализацију овог догађаја који ће бити одржан 22. и 23. новембра 2021. године у онлајн формату. У организацији коференције учествују сви тимови који су присуствовали округлом столу, а домаћин овогодишње пете по реду Регионалне ЕПАЛЕ конфренције је НСС ЕПАЛЕ Србија.

Други дан био је посвећен наставку сарадње Државних тимова за подршку ЕПАЛЕ Србија, Хрватска, Црна Гора, Словенија, Босна и Херцеговина и Сјеверна Македонија у будућности. Државни тимови за подршку ЕПАЛЕ из региона су размијенили идеје и дали своје приједлоге за реализацију нових активности на регионалном нивоу, чиме је закључено да се ова успијешна сарадња између НСС ЕПАЛЕ тимова наставља и у наредном циклусу програма ЕРАСМУС+ 2021/2027.