Izaberite stranicu

У четвртак, 25. 5. 2023. године, одржан је eTwinning вебинар под називом „Кафа с амбасадоркама“,  eTwinning амбасадорком Надом Соколовић и eTwinning амбасадорком Лејлом Хујдур.

Вебинар је био намијењен васпитачима, наставницима и стручним сарадницима, а реализован је као својеврстан folow-up с учесницима радионица и обука које су одржане у јануару и фебруару ове године.

За потребе овог вебинара покренут је тестни пројекат „Обиљежимо крај наставне године“ на којем су учесници кроз практичне вјежбе и вођене активности могли да приступе овом пројекту путем позивнице,  сагледају могућности TwinSpace пројекта, креирају фолдере с материјалима и странице пројекта те одиграју квиз о интернет безбједности.

Осим конкретних активности на унапређењу вјештина коришћења и уређивања TwinSpace-a пројекта, вебинар је имао за циљ и додатно мотивисање учесника на проактивну улогу у eTwinning пројектима.

Овим вебинаром се промовише eTwinning као мрежа и алат за унапређивање васпитно-образовног рада и континуираног професионалног развоја васпитача, наставника и стручних сарадника у предшколским установама и школама.