Izaberite stranicu

Поводом обиљежавања годишње eTwinning теме, Агенција за предшколско основно и средње образовање/Државна организација за подршку еTwinning-у у БиХ позвала је све еTwinner-e, а и оне који то нису, да учествују у избору најбољих идеја и креативних приједлога на тему „Школа из снова”.

eTwinning тим је прегледао све пристигле радове, обраћајући посебну пажњу на усвојене  критеријуме (креативност и оригиналност, сарадњу, поруке, коришћење различитих ИТ алата, техника, задатих формата, квалитет). Исказујемо велико задовољство бројем пријављених радова, различитих идеја  и креативних рјешења за учешће на овом такмичењу. У цјелокупном процесу уочљива је огромна подршка и љубав свих наставника који су учествовали и због тога, свима који су се пријавили, одајемо велико признање.

Данас, када обиљежавамо Дан еTwinning-a, имамо част и да прогласимо побједнике овог заиста занимљивог такмичења. Још једном сте доказали да су учење, сарадња, креативност и дијељење добрих пракси кључ успјеха у васпитно-образовном процесу. Ово је прилика да с правом можемо рећи да сте сви ви који сте послали овако креативне и квалитетне радове побједници. Али, како правила налажу, ред је да данас прогласимо најбоље међу најбољима, а то су:

 

I мјесто дијеле:

ОШ „Била“, Витез

Гимназија „Исмет Мујезиновић“, Тузла (Амра Ђапо/Алма Алић и Емина Салиховић)

Средња економска школа, Сарајево (Лејла Хујдур/Азра Каришик и Амна Ђурђевић)

 

II мјесто дијеле:

Мјешовита средња хемијска школа, Тузла (Адела Смајић)

ОШ „Осман Нури Хаџић“, Сарајево (Весна Иванчевић)

 

III мјесто дијеле:

ОШ „Прва санска школа“, Сански Мост

ОШ „Алекса Шантић“, Осмаци (Снежана Стевић)

 

Награде ће бити саопштене путем контакт мејлова побједника.

Сви учесници овог такмичења добиће на своје контакт мејлове признање за учешће.

Сваке недјеље, објављиваћемо пристигле радове  на нашој веб страници (www.aposo.gov.ba) и нашим друштвеним мрежама, како бисмо кроз овај „ eTwinning прозор“ дали крила Вашим идејама како би се њихов квалитет могао видјети и доживјети.

Драги наставници, ученици и сви они који су учествовали, до неког сљедећег eTwinning сусрета, желимо Вам пуно здравља, среће, успјеха и да Ваша креативност не остане само у Вашим учионицама, него да се брзим дијељењем још више умножава.

Увијек уз Вас, Ваш eTwinning тим