Izaberite stranicu

Са циљем да EPALE платформа буде бржа, лакша за коришћење, богатијег садржаја и приступачнија корисницима… драго нам је што можемо да објавимо да је наш нови веб-сајт покренут и да је у потпуности редизајниран и изузетно живописан.

Поред свог модерног и елегантног изгледа и начина коришћења, нови EPALE веб-сајт може се похвалити и новим карактеристикама. Жељели смо да ваше корисничко искуство тече што лакше и без проблема, те смо редизајнирали главни мени и увели неке сасвим нове секције.

Хајде да погледамо четири нове секције главног менија!

 

Нова ДАЈТЕ СВОЈ ДОПРИНОС секција је у потпуности посвећена садржају.

У овој секцији ћете наћи дио под називом Блог, као и одјељак Вијести, иницијативу Приче из заједнице, одјељак Догађаји, детаљнији опис и списак тема које су дио EPALE садржаја и сасвим нови одјељак под називом Укључите се, гдје можете приступити различитим врстама садржаја кроз које можете дати свој допринос (укључујући дио за дискусију, претрагу партнера и ресурсе).
EPALE је велика заједница која броји 90000 едукатора одраслих широм Европе, а овај невјероватно широк спектар стручности и креативности значајна је карактеристика EPALE заједнице. Новим приступом желимо да нагласимо овај аспект заједнице и моћан потенцијал за размјену који EPALE има.

 

Секција под називом УСПОСТАВИТЕ САРАДЊУ омогућава сарадњу и размјену искустава.

У оквиру ове нове секције можете наћи много начина да сарађујете путем EPALE платформе. Било да је то путем Колаборативних простора или Заједница пракси, кроз Претрагу партнера, ступањем у контакт са другим експертима у области образовања одраслих или учествовањем у онлајн дискусијама ради размјене мишљења о одређеним питањима, овај одјељак пружа велики број могућности за сарадњу. Поред тога постоји и нови Еразмус+ простор: алат за руководиоце пројектима, њихове партнере и потенцијалне партнере, са посебним фокусом на KA1 и KA2 пројекте, осмишљен тако да омогући комбиновану мобилност и сарадњу.

 

НАУЧИТЕ секција представља простор за усавршавање и преквалификовање и пружа многе могућности за усвајање и развој нових компетенција.

Под овом секцијом менија наћи ћете многе масовне отворене онлајн курсеве (MOOCs), отворене образовне ресурсе (OERs) и ресурсе: широк спектар образовног материјала који је лако доступан за коришћење у образовним контекстима, а који се може лако прилагодити вашим потребама. Не пропустите прилику да будете у току са најбољим праксама и референтним документима у области образовања одраслих!

 

 

МОЈ EPALE је наша најновија секција за приступ вашем личном EPALE искуству.

У овој секцији ћете имати приступ својој контролној табли и моћи да видите своје посљедње активности или да пронађете групе којих сте члан, као и све остале могућности за допринос EPALE заједници.

На крају, али не и најмање важно, моћи ћете да приступите свом личном простору намјењеном коришћеним обукама и материјалима за учење под називом Моје усавршавање.
Само ће регистровани корисници имати приступ овом новом одјељку и прилику да приступе персонализованом садржају, као и да постављају коментаре на веб-сајту.

Откријте наш нови, сјајан веб-сајт! Надамо се да ће вам се допасти колико и нама.

Истражите га и останите мало дуже. Ако сте EPALE члан, не пропустите прилику да погледате намјенски садржај који је доступан искључиво регистрованим корисницима. Ако још увијек нисте члан наше заједнице…. Шта чекате?
Региструјте се сада и постаните дио заједнице!