Izaberite stranicu

Мини-конференција у организацији Државног тима за подршку ЕПАЛЕ Босна и Херцеговина – Државни догађај уживо одржаће се 18. октобра у оквиру онлајн Конференције ЕПАЛЕ заједнице 2022.

Датум одржавања највећег догађаја за заједницу образовања одраслих у Европи је све ближи. Ове године Конференција ЕПАЛЕ заједнице ће бити одржана 18, 19. и 20. октобра у онлајн формату.

Државне службе за подршку (НСС) ЕПАЛЕ организују пратеће догађаје уживо на државном нивоу у оквиру овогодишње онлајн Конференције ЕПАЛЕ заједнице 2022. НСС ЕПАЛЕ Босна и Херцеговина одржава мини-конференцију под називом „ЕПАЛЕ амбасадори ЗА заједнице које уче“ првог дана овог великог догађаја за заједницу образовања одраслих у Европи.

Пратећи догађај у организацији НСС ЕПАЛЕ БиХ ће бити одржан 18. октобра од 9:00 до 17:00 часова укључујући колективни пренос уживо. Мјесто одржавања догађаја је град Бања Лука. Државни амбасадори ЕПАЛЕ и чланови НСС тима ће се окупити како би се бавили темом првог дана конференције „Заједнице које уче“ и дискутовали о изазовима са којима се сусреће андрагошка заједница на државном нивоу.

Инспирисани европском заједницом за образовање одраслих и примјерима добрих пракси презентованим током првог дана Конференције ЕПАЛЕ заједнице 2022, државни амбасадори ће се кроз радионичарски дио мини-конференције фокусирати на креирање нових идеја и потенцијалних корака ка рјешавању проблема са којима се сусреће андрагошка заједница у БиХ.