Izaberite stranicu

Образовање је најмоћније оружје које можете да употријебите да промијените свијет. – Нелсон Мандела

Вријеме пандемије донијело нам је низ непознатих околности, искушења и изазова с којима смо сви морали да се суочавамо и на које смо морали да се прилагођавамо. Без обзира на све што нас је задесило у протеклој школској години, ништа нас није зауставило у циљу да унапрјеђујемо своја знања и компетенције и да наше образовање буде и овај пут најмоћније оружје у борби против свих негативних ефеката с којима смо се сусрели у претходном периоду. Били смо одважни и спремни да се суочимо с различитим димензијама у активностима eTwinning-а и на том путу своје одважности истовремено смо примјењивали стечена знања, али и усвајали нове вјештине и компетенције које су нам биле неопходне у рјешавању свакодневних, али и непознатих проблемских ситуација. Бавили смо се различитим образовним темама и уз своје амбасадоре настојали да одржимо континуитет сарадње и подршке са свим eTwinner-има/наставницима у Босни и Херцеговини.

Нека вам љубав, разумијевање, пријатељство, сарадња, мотивација и међусобно поштовање буду исто тако важни као што су предмети Математика, Физика, Биологија, Музичко васпитање… Придржавајте се свих безбједоносних мјера које пропишу ресорна министарства, останите на довољној дистанци и будите одговорни због себе и због свих нас. Поштујте „корона семафоре“

у својим школама и упалите аларм када уочите чак и жуто свјетло. Желимо вам што више нових знања, вјештина и компетенција које ћете моћи да примијените и опет докажете чињеницу да је образовање најмоћније оружје и једини пут до успјеха које можемо употријебити да промијенимо свијет.

Сусрећемо се са свакодневним изјавама које у сваком човјеку буде наду, а једна од њих је и „Све ће проћи“! Е, драги наши eTwinner-и, ми ћемо овај пут пратити добро познату изреку Меше Селимовића: “Не дајте да све прође јер каква је то утјеха? Проћи ће и радост, проћи ће и љубав, проћи ће и живот. Зар је нада у томе да све прође?”

Живот, образовање, вријеме не могу да стану због услова у којима живимо. Снажно и заједнички пружајући огромну подршку једни другима кренимо у нове васпитно-образовне авантуре eTwinning-а, које нас безбједно с нестрпљењем очекују у овој 2020/2021. школској години!

Припрема, позор,

               КРЕЋИИИИИИИИИ!!!!

Ваш тим eTwinning-а,

Алмина, Бранка, Аднан, Жанета