Izaberite stranicu

Радни састанак пројектних тимова програма Ерасмус + Агенције за предшколско, основно и средње образовање одржан је 7. и 8. јула 2021. године. Циљ састанка био је планирање заједничких активности, унапређење комуникације и интеракције, као и радних односа, како би се олакшала реализација преузетих задатака.

Агенција већ дуги низ година дjелује као државна служба за подршку члановима еТвиннинг и ЕПАЛЕ заједница у оквиру програма ЕРАСМУС +, а нови ниво сарадње између њена два тима омогућен је новом иницијативом Европске комисије усмјереном на ВЕТ школе и њихове наставнике у облику позива да се  придруже еТњиннинг заједници.

Кроз еТвиннинг платформу, ВЕТ наставници могу истражити могућности лакше реализације наставног процеса, пратити трендовска рјешења за различите профиле стручних школа, сарађивати са ВЕТ наставницима у Европи и шире, размјењивати идеје и наставне праксе те укључити своје ученике у цијели процес.

Желимо нашој еТвиннинг – заједници школа у Европи и ЕПАЛЕ – електронској платформи за образовање одраслих у Европи – дугу и успјешну сарадњу у Босни и Херцеговини кроз интеракцију ЕРАСМУС +пројектних тимова Агенције .

За сва питања, наш  ЕРАСМУС +тим доступан је свим заинтересованим ВЕТ школама и наставницима који желе да раде на личном и професионалном развоју, као и на цјеложивотном учењу путем еТвиннинг платформе.https://aposo.gov.ba/sr/erasmus/