Okrugli stol NSS EPALE timova regije održan je 16. i 17. rujna 2021. godine u Bijeljini. Domaćin dvodnevnoga sastanka/okrugloga stola bio je Državni tim za podršku EPALE (NSS) Bosna i Hercegovina.

Okruglom stolu nazočili su članovi NSS EPALE iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Drugoga dana sastanka, uključenjem putom ZOOM online aplikacije , nazočila je sastanku i koordinatorica NSS EPALE Sjeverna Makedonija koja je upoznata sa zaključcima prvoga i drugog dana sastanka.

Prvoga dana NSS timovi su radili na usaglašavanju dnevnoga reda V Regionalne EPALE konferencije i ostalim detaljima neophodnim za uspješnu realizaciju ovoga događaja koji će biti održan online, 22. i 23. studenoga 2021. godine. U organizaciji konferencije sudjeluju svi timovi koji su nazočili okruglome stolu, a domaćin ovogodišnje pete po redu Regionalne EPALE konferencije je NSS EPALE Srbija.

Drugi dan sastanka bio je posvećen nastavku suradnje Državnih timova za podršku EPALE Srbija, Hrvatska, Crna Gora, Slovenija, Bosna i Hercegovina i Sjeverna Makedonija u budućnosti. Državni timovi za podršku EPALE iz regije razmijenili su ideje i dali svoje prijedloge za realizaciju novih aktivnosti na regionalnoj razini gdje je zaključeno da se ova uspješna suradnja između NSS EPALE timova nastavlja i u idućem ciklusu programa ERASMUS+ 2021/2027.