Povodom obilježavanja godišnje eTwinning teme, Agencija za predškolsko osnovno i srednje obrazovanje/Državna organizacija za podršku eTwinningu u BiH je pozvala sve eTwinnere, a i one koji to nisu, da sudjeluju na izboru najboljih ideja i kreativnih prijedloga na temu „Škola iz snova”.

eTwinning tim je pregledao sve pristigle radove, pri čemu je posebnu pozornost posvetio usvojenim kriterijima (kreativnost i originalnost, suradnja, poruke, korištenje različitih IT alata, tehnike zadanih formata, kvaliteta). Jako smo zadovoljni brojem prijavljenih radova, različitih ideja i kreativnih rješenja za sudjelovanje na ovom natječaju. U cjelokupnom procesu vidljiva je velika podrška i ljubav svih nastavnika koji su sudjelovali i stoga odajemo veliko priznanje svima koji su se prijavili.

Danas kada obilježavamo Dan eTwinninga imamo čast proglasiti pobjednike ovog zaista zanimljivog natjecanja. Još jednom ste dokazali da su učenje, suradnja, kreativnost i razmjena dobrih praksi ključ uspjeha u odgojno-obrazovnom procesu. Ovo je prilika s pravom možemo reći da ste svi vi koji ste poslali ovako kreativne i kvalitetne radove pobjednici. No, kako to pravila nalažu, red je da danas proglasimo najbolje od najboljih, a to su:

 

I mjesto dijele:

OŠ „Bila“, Vitez

Gimnazija „Ismet Mujezinović“, Tuzla (Amra Đapo/Alma Alić i Emina Salihović)

Srednja ekonomska škola, Sarajevo (Lejla Hujdur/Azra Karišik i Amna Đurđević)

 

II mjesto dijele:

Mješovita srednja hemijska škola, Tuzla (Adela Smajić)

OŠ „Osman Nuri Hadžić“, Sarajevo (Vesna Ivančević)

 

III mjesto dijele:

OŠ „Prva sanska škola“, Sanski Most

OŠ „Aleksa Šantić“, Osmaci (Snežana Stević)

 

Nagrade će biti saopćene na kontakt mailovima pobjednika.

Svi sudionici ovog natječaja dobit će na svoje mail kontakte priznanje za sudjelovanje.

Svaki tjedan ćemo pristigle radove objavljivati na našoj web stranici (www.aposo.gov.ba) i našim društvenim mrežama, kako bismo kroz ovaj „eTwinning prozor“ dali krila Vašim idejama kako bi se njihova kvaliteta mogla  vidjeti i doživjeti.

Dragi nastavnici, učenici i svi koji su sudjelovali, do nekog sljedećeg eTwinning susreta, želimo Vam puno zdravlja, sreće, uspjeha i da vaša kreativnost ne ostane samo u Vašim učionicama već se još više umnoži brzim dijeljenjem.

Uvijek uz Vas, Vaš eTwinning tim